[Resolved] Avoid bad requests

Home Forums Support [Resolved] Avoid bad requests

Home Forums Support Avoid bad requests

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #635581
    xi

    I have a problem, but im not sure is from GP or other thing.
    Every page i’ve tested on GTmetrix or pingdom, show this

    “The following requests are returning 404/410 responses. Either fix the broken links, or remove the references to the non-existent resources.

    http://www.xxxxxxx.xxx/=

    it’s just the page itself with a “/=” behind it, and this step takes normally more than 3 seconds to go to the next step of loading page whick makes the site react like laggy. how can i remove the request? or how can i give it a rule that it is equal whenever there is with or without “/=” ?

    GeneratePress 2.1.3
    GP Premium 1.6.2
    #635607
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Super strange – I can’t see anything in your HTML like that.

    You can try deactivating your plugins and checking.

    If the issue is gone, you can activate them one by one until you find the problem plugin.

    Kind of a pain, but I’m not sure if there’s another way to test for it.

    #635873
    xi

    Thank you! problem half solved, it is an plugin named “fuse social floating sidebar” which caused this problem,
    after i deactivate it, the waiting time does reduce a little bit, but still longer than expect, it just jumps to other redirects…. i guess it’s from ipage host itself, 1 ip address with multiple domain name could possibly cause this problem?

    #636232
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    It’s hard for me to say. Have you reported it to iPage yet?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.