[Support request] archive page

Home Forums Support [Support request] archive page

Home Forums Support archive page

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #2034529
    TK

    Using Crocoblock’s Jetengine, I have created a custom post.

    I created a page that matches the slug of the custom post type and created an archive page layout with elements.

    Sometimes it displays well and sometimes it doesn’t. Is there a solution to this problem?

    #2034532
    Ying
    Staff
    Customer Support

    Hi Takeru,

    Sometimes it displays well and sometimes it doesn’t. Is there a solution to this problem?

    It’s usually working fine or completely not working, so I’m not sure what’s causing the problem.

    Can you link us to the page where it doesn’t work?

    #2034652
    TK

    Please check.

    #2034703
    Leo
    Staff
    Customer Support

    What exactly doesn’t work there?

    It looks like the default archive page and no content template is involved.

    #2034717
    TK

    I thought I could replace the default archive page, is there a way to do that?

    I would like to create a page with the same slug as the custom post type slug if possible.

    #2034880
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    Hi Takeru,

    Were you trying to apply a Block element – Content template on the post listing on /web/company/ page?

    If that’s the case, that won’t work.

    Block element – Content template will only work on post loops on archive pages generated by WordPress. (Example: Blog index page, Category archive page, Tag archive page, Author archive page)

    The page /web/company/ isn’t a generated archive page. It’s a static page with a post loop from Jetengine so the Block element – Content template can’t apply to it.

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

    #2034889
    TK

    I will try to work on it in a different way.
    Thank you very much.

    #2034893
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    No problem. Let us know if you need further help. 😀

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.