Black Friday Sale! Get $20 off GP Premium, $40 off our new Lifetime license, and 45% off license renewals/extensions! Learn more

[Support request] Anywhere Elementor Templates loading problem

Home Forums Support Anywhere Elementor Templates loading problem

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #500105
    Anthony

    Just wondered if you had anyone else experiencing the AE Pro templates not loading correctly on their main site?..they seem to preview fine in the dashboard but not render on the main site??…I have messed around with all the settings but to no avail.

    It seems to be fine with the single post template but not with the category global template pages. The problem can be seen in the “what’s new” category on the site link provided.

    The CSS seems to be ignoring the customizer settings, like background container colour, width, etc and also the container box is renedering this style..

    .full-width-content .container.grid-container {
    max-width: 100%;
    }

    Any help would be appreciated as I’m spending too much time trying figure it out.

    Many thanks.

    GeneratePress 2.0.2
    GP Premium 1.5.6
    #500304
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    Not really sure what the problem is? This is what I see in single post: http://www.screencast.com/t/8Tn84Xep1s

    The content is from Elementor and I don’t see the page builder container being used:
    https://docs.generatepress.com/article/page-builder-container/

    Best to check with Elementor if something on their end isn’t working.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.