[Resolved] all woocommerce products and products category turns into 404 page?

Home Forums Support [Resolved] all woocommerce products and products category turns into 404 page?

Home Forums Support all woocommerce products and products category turns into 404 page?

  • This topic has 3 replies, 2 voices, and was last updated 12 months ago by Elvin.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1494796
    PING Yao

    Hi
    here is the problem page, and seems like that all products page turn into 404 page
    https://www.tiedown.com.tw/cargo-control-products/

    I was trying to remove add to cart on products page

    then I found

    body.postid-556.woocommerce .single_add_to_cart_button {
    display: none;
    }

    I installed simple CSS as and use the code.

    However, all woocommerce page turns into 404 page
    Would you please help me to solve this problems
    thanks

    #1494820
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    Hi,

    That’s strange. CSS codes should only affect how things look. Not the queries.

    Perhaps there’s a plugin conflict.

    Can you disable all plugins except WooCommerce and GP premium to see it this error still occurs?

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

    #1494958
    PING Yao

    Hi Elvin,
    thanks for your feedback

    All plugins that I have are
    1. GP Premium
    2. Simple CSS
    3.WooCommerce
    4. Yoast SEO Premium

    after several hours, it is back to normal and I did not do anything about that
    I do not know why?

    Have you guys ever experienced that?
    thanks

    #1494999
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    That’s strange.

    after several hours, it is back to normal and I did not do anything about that
    I do not know why?

    Have you guys ever experienced that?

    I’m afraid we can’t 100% accurately pinpoint the cause as we didn’t get to have a long enough time to know why it happened. Add the fact that we didn’t have admin access to check the logs.

    Great to know it’s working for you now. 🙂

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.