[Support request] After uploading PNG file not showing in front- and backend

Home Forums Support After uploading PNG file not showing in front- and backend

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1352615
    Erwin

    Hello,

    I have a very strange problem and I am not sure that this problem is caused by Generatepress or it has a other cause. When I am uploading a PNG file, it looks like it has been uploaded successful. But it is not showing in the front- and backend. The strange thing is that I have not had this problem before and have already uploaded png files.

    I have not installed new plugins in the meantime…

    I have no problems uploading jpg files…

    Is this problem known?

    #1352829
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    no issues with using PNGs. I checked your sites front page, search from .png and it shows 11 instances – all of which i can see in all main browsers.

    Let us know if there is a specific page or image that i should be checking

    #1352858
    Erwin

    Yes I have uploaded png files before. But the problem is, I can’t upload png files anymore. Well, actually I can, I see them in media library, but I don’t see the image itself. If I upload it with Beaver, I have the same problem. If I go to the image url, I see the image.

    #1353118
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Do you have the same issue if you temporarily test with a twenty series WP theme?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.