[Resolved] 2nd level Sub menu not working

Home Forums Support [Resolved] 2nd level Sub menu not working

Home Forums Support 2nd level Sub menu not working

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #287623
    David

    Hi All,
    I just went to a clients website to do some content maintenance for them and noticed the 2nd level sub menu is not working.
    The installed and active plugins are all ones that I use on a lot of my sites.
    Before I got through the process of deactivating plugins to see if that is an issue, I thought I’d ask here to see if anyone has any ideas?
    All plugins/themes (including GP and GPP are up to date…)

    If admin login required, let me know!

    TIA, Dave

    http://irwinhunter.com.au/

    GeneratePress 1.3.44
    GP Premium 1.2.94
    #287705
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi David,

    Can you actually go through the deactivating plugin process? Might help us locate the issue better.

    Thanks!

    #287933
    David

    Hi Leo,

    I started deactivating plugins to see if any made a change to this, but none did.
    So I investigated the menu structure more closely and discovered I had a class of mega-menu in the top level menu items that had sub menu’s – I think this was left over from a previous theme before Generate Press and some change has obviously affected this – so once I took the class out all came good…

    Regards, Dave

    #287944
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Glad you found the solution!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.