[Resolved] unable to save color for header background

Home Forums Support [Resolved] unable to save color for header background

Home Forums Support unable to save color for header background

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #1930813
    Anil

    using alpha

    unable to save color for header background

    #1930898
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    Can you provide a screenshot of your current color settings for your site’s Header background?

    I’ve checked the site and it seems to be using global colors. Is this not intended?

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

    #1930976
    Anil

    Hi Elvin

    I changed the header background color in customiser as per logos background, but theme is not applying it…

    #1930992
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    Can you let us has temporary backend access to check things?

    You can use the private information text field to provide the details.:D

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

    #1931132
    Anil

    ok, sent

    #1931719
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Seems to work for me here:
    https://www.screencast.com/t/lC436aKa

    Are you saying that it’s not saving? Sorry I didn’t want to click Publish to test ๐Ÿ™‚

    #1932035
    Anil

    I changed the header background color in customiser as per logos background, but theme is not saving it

    #1932045
    Anil

    thanks, it is working now…

    #1932888
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Glad to hear ๐Ÿ™‚

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.