[Support request] Template Gallery and Buttons showing up as plain text

Home Forums Support [Support request] Template Gallery and Buttons showing up as plain text

Home Forums Support Template Gallery and Buttons showing up as plain text

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1994395
    Bob

    Hello,

    I’m updating my https://campfirepark.org website. Every time I try to add a button or other Template Gallery features, it simply shows up as plain text. Do you have any suggestions?

    BTW: I am using both Generate Press and Generate Blocks Premium.

    Thank you!

    Bob

    #1994678
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    can you share a screenshot of the ‘problem’ element – so i can take a closer look… as i don’t see anything that stands out as being displayed as plain text.

    #1995000
    Bob

    Thank you David.

    On the home page (https://campfirepark.org) the problem is right below the “P.S.” under the Cowboy at the Campfire’s signature.

    Or more specifically:

    “THE CAMPFIRE
    A Campfire Talk Awaits

    JOIN Campfire”

    is supposed to be a button within a container taken straight from the Generate Blocks Template library.

    Dave, it works on mobile — but just shows as “straight text” on the desktop/laptop version.

    Or let me know if you need more,

    Thank you!

    Bob

    #1995001
    David
    Staff
    Customer Support

    It looks good to me on all devices/browsers:

    2021-11-07_17-20-21

    Check the site in a Private/Incognito browser.
    If it displays correctly then clear the browser caches.

    If its still an issue then try connecting the device to a different network in case the Router/ISP has cached it.

    #1995293
    Bob

    Thanks David!

    #1995755
    David
    Staff
    Customer Support
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.