[Support request] Static Home Page Issue

Home Forums Support [Support request] Static Home Page Issue

Home Forums Support Static Home Page Issue

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #712344
    Ramanathan

    I designed a custom page using Elementor pro and set it as a static homepage. However, the home page won’t load and the browser throws ‘too many redirects’ issue.

    I cleared cache and deactivated the caching plugins but no use.

    Here’s a link to my website.

    Please advise.

    GP Premium 1.7.2
    #712350
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    go to Dashboard > Settings > Reading and set Your Home Page Displays > Static Page and select the one you have designed in Elementor.

    #772291
    Ramanathan

    Hi David,

    I tried that even before posting a topic but it doesn’t seem to help. I don’t know what could be causing this issue. I guess it could be with my .htaccess file.

    I need to be able to make my Elementor page the new home page. Would you help me resolve this?

    Thanks,
    Ram

    #772425
    David
    Staff
    Customer Support

    What is currently set under your Reading settings?

    #772803
    Ramanathan

    Home Page is currently set to show latest posts.

    #772848
    David
    Staff
    Customer Support

    Can you change this to Static Page and select the Elementor page you have created. Then clear any cache plugins and the browser cache and let me know so i can take a look.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.