[Resolved] Sections with columns

Home Forums Support Sections with columns

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1032600
    ch1800

    I have a 4-column shortcode working fine at another site but can’t make it work here and all I get is the shortcode itself…

    Are there any special settings for those sections or something in security settings that might be blocking them?

    #1032852
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    Did you add the shortcodes via the Text editor ( not visual ) ?

    #1033203
    ch1800

    Yes, I did so and I just repeated the copy/paste process in text editor and problem still the same…
    It still works fine at old site but still not at new one.
    Do you have this 4-column shortcode somewhere from where I can try a fresh copy/paste?

    #1033613
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Can you make sure all of the quotations are “straight” and not “curly”?

    Also, I assume Lightweight Grid Columns is active? It’s strange that the shortcode isn’t executing at all.

    #1033825
    ch1800

    Ha… you did ask the right question!
    For some reason, the plugin was not active. Installed but not active.
    I really don’t know how this happened as I activated everything I needed when starting this migration from Divi. At some point, I cleaned up some installations left over from the previous site and maybe I clicked on the wrong de-activation link? I really don’t know.

    My bad!
    Sorry guys and many thanks for your patience.

    #1034461
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    No problem, glad I could help 🙂

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.