[Resolved] on the homepage padlock is missing

Home Forums Support on the homepage padlock is missing

  • This topic has 4 replies, 2 voices, and was last updated 11 months ago by Leo.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #1043785
    Jos

    I just changed the look of my homepage by using the header element, made it transparant. But after i did this I saw that the padlock was missing.

    On all other pages the padlock shows. I checked with Inspect in Chrome it shows the hero photo in Elementor as uploaded via HTTP. I uploaded the same file and later another file again, but it still says it’s mixed content. I had this problem about a year ago, the I could solve it this way. What should I do to upload it in HTTPS?

    Thanks in advance.

    Jos

    #1043788
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    The background image in that Elementor section is still showing as http:
    https://www.screencast.com/t/bV4pCq0ll

    Have you tried re-adding the image and clear all caching you might be using?

    If this doesn’t help then you’d need to check with their support.

    Hope this helps 🙂

    #1044848
    Jos

    Hi Leo,

    I have now done the upload from the dashboard via a secure connection. Then I replaced it in Elementor. Now it’s solved. Thank you.

    Jos

    #1044849
    Jos

    solved

    #1045331
    Leo
    Staff
    Customer Support
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.