[Resolved] NextGen Gallery Plus

Home Forums Support [Resolved] NextGen Gallery Plus

Home Forums Support NextGen Gallery Plus

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #192855
    James

    Hi There

    I recently updated WordPress and GP Premium alongside a few other plugins including NextGen Gallery Plus. Since the updates my NextGen Galleries haven’t been working. I’m just waiting for a response from Photocrati support too because there was a NextGen update, although they have so far said there wasn’t a problem with the update itself.

    I’ve tried turning off all plugins to see if there’s a compatibility issue but the galleries still don’t work. The only one I can’t turn off is GP Premium because my pages use Sections. Do you know if there’s a compatibility issue with NextGen after the recent update? There’s never been a problem in the past.

    Thanks
    James

    #192962
    James

    Hi

    I rolled back to a previous backup and NextGen Gallery Plus began working again. When I updated GP Premium it stopped working again, so I think it’s a compatibilty issue. Would you be able to email me the previous version of GP Premium please? The version I’m having trouble with is 1.2.83.

    Thanks
    James

    #192964
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Hi James,

    Any chance you can link me to a page where the galleries aren’t working? If it’s a GPP thing I’d like to figure it out and release a fix 🙂

    #192980
    James

    Hi Tom

    http://jamesaphoto.co.uk/ should have six galleries visible as thumbnails, while all links under galleries on the main nav bar should have masonry galleries visible. At the moment there’s just the thumbnail for the gallery you’d see in the CMS.

    Thanks
    James

    #192994
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer
    #192995
    James

    Portfolio sorry, not Galleries:)

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.