[Support request] My site has broken Please help me.

Home Forums Support My site has broken Please help me.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #957721
    Immi

    hello there,
    I’m getting this message in WP: GP Premium requires GeneratePress to be your active theme. Install now.

    after clicked install now my Child theme is deleted. 😣
    https://docs.generatepress.com/article/using-child-theme/
    And my site design has broken.😭😭
    I have followed this guide to reinstall child theme but when I upload the .zip file. I’m getting this error:
    Installing Theme from uploaded file: generatepress_child.zip
    Unpacking the package…

    Installing the theme…

    Destination folder already exists. /home/androj6m/public_html/wp-content/themes/generatepress_child/

    Theme installation failed.

    I’m also getting another an error here Appearance > Themes which is: Broken Themes The following themes are installed but incomplete.

    Please help me as soon as possible how do I fix this.

    broken.PNG

    #957799
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    I believe that happens if you modify your child theme name.

    Is your previous child theme still listed under Appearance > Themes?

    If it’s not then I would recommend restoring a backup file from your server.

    Usually servers have auto backup so it might be worth checking with your host.

    Let me know 🙂

    #957814
    Immi

    Hello Leo,
    I have never changed the name, and I do not remember when I have modified the name of my child theme.
    There is no exist previous child theme under Appearance > Themes.
    And why I see this error: Broken Themes
    The following themes are installed but incomplete.
    broken.PNG

    How do I take restoring a backup from the server? Can you send me a guide to take backup? And after restoring the backup file from server how do I fix this.

    #957815
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Every host has different procedures to restore backup which is why I suggested checking with your host support.

    We can take a closer look at the issue after it’s been restored successfully 🙂

    #957818
    Immi

    What should I restore a full backup or Child theme file? And
    after restoration backup, what procedures to fix this.

    #957821
    Leo
    Staff
    Customer Support

    I don’t think you can restore just the child theme file but if you can, that might work.

    If not then try a full restore.

    Have you checked with your host yet?

    Let’s take look if the issue still exists after you restore it.

    Also I just checked your site and everything seems normal? I can still see the child theme.

    #957824
    Immi

    I have taken a full backup. Please help now what to do next.

    #957839
    Immi

    I have also reached there where my child theme have listed in the host Control panel. Please have a look at the attached picture of a listed child theme And now can you tell me please what to do next?

    child theme backup.PNG

    #957882
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Open that generatepress_child folder and open the style.css file.

    Then make sure the header at the top of the file matches the one found in here: http://generatepress.com/api/themes/generatepress_child.zip

    The header is everything commented out at the top of the file.

    It sounds like the header info is broken in your child theme.

    Let me know 🙂

    #958902
    Immi

    Yes, header information by mistake deleted when I was keeping my style sheet file here to putting it in Additional CSS.

    Tom, after hearing your great sound, I copied the header information from the child theme of my other site and pasted it here now the site is working fine.

    I have another question when I open my site in opera mini browser for mobile devices than the site is looking broken.
    Please help me on how to how to fix that.

    Thank You

    #959329
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Have you tried clearing your browser cache or try incognito mode?

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.