[Support request] Mobile menu

Home Forums Support [Support request] Mobile menu

Home Forums Support Mobile menu

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #890457
    klokansoft

    Hello, when I use the side menu, the menu in the mobile version does not work. If I remove a header from a mobile version, it’s OK, but I don’t want to. I need a header in my mobile version.
    When I place the side menu under the header it’s OK.
    Can you please check?

    Thank you

    #890470
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    can you try disabling plugins to see what is conflicting. I would begin with the ReCaptcha and then the cookie notice. Flush any plugin and browser caches between testing each plugin for conflicts.

    #890991
    klokansoft

    Hello David,
    I’ve tried other sites, turning plugins on and off differently. I’ve got it! : D This causes an active NextGEN Gallery plugin Version: 3.1.17.
    When I turn on, the mobile menu doesn’t work. When I turn on the mobile menu is inactive.
    I’ve tried multiple locations in a variety of plugins.
    ReCaptcha and the cookie notice are hereby excluded, they are fine.
    Thank you for your cooperation.

    #890994
    klokansoft

    * Add ๐Ÿ˜€ correctly
    When I turn on NextGEN Gallery, the mobile menu doesn’t work.
    When I turn off NextGEN Gallery the mobile menu is active.

    #891032
    Leo
    Staff
    Customer Support

    NextGEN gallery seems to always cause conflicts.

    Would you consider using something like Envira Gallery?
    https://wordpress.org/plugins/envira-gallery-lite/

    #892048
    klokansoft

    Yes, I can try something like this, the user requires Czech, I have to create a translation if it is not created.
    I’ll think about the change.
    Thank you for your cooperation

    #892061
    Leo
    Staff
    Customer Support
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.