[Support request] Migrated Domian

Home Forums Support Migrated Domian

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #977374
    brian

    On Both Dev Domain and THEN LIVE DOMAIN same sversions
    Using WP 5.2.2
    Generate Press Premium 1.8.3
    Beaver Builder 2.2.4.3
    Duplicate Page 3.9
    Updraft 2.16.16.1
    In old domain (original dev) used Duplicate Page to “duplicate Home Page” ALL FINE

    Migrated Domain to Live
    Page will NOT Duplicate proper
    When it does duplicate IT IS MISSING ALL Images etc. ONLY the “OLD” default type from the Branded Paul Lacey Template appears – zero image, zero formatting comes with it.

    The home page works fine and displays fine, and edits fine. CANNOT Duplicate.Migration using Updraft was/seemed fast and no hitches

    Site is 25for50.com

    HELP! (please and thank you)

    #977616
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Hi there,

    It sounds like the migration wasn’t successful. You might need to check with the Updraft support team, as we’re not familiar with their plugin.

    You can also try it again. I usually use this plugin: https://wordpress.org/plugins/duplicator/

    #978724
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Jumping back into this thread from your other topic.

    So, the actual migration went well, but the ability to duplicate your imported pages using the “Duplicate Page” plugin you mentioned above is broken. Is that right? Sorry, totally misunderstood initially.

    If you create a new page (not one of the imported ones), does the plugin duplicate the page correctly? Wondering if it’s only a conflict with the imported pages.

    Maybe this method is worth a shot as well, just to check: https://community.wpbeaverbuilder.com/t/cloning-a-page/8199

    Let me know 🙂

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.