[Resolved] Menu toggle not showing FF and Chrome

Home Forums Support Menu toggle not showing FF and Chrome

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #935036
    Moira Ashleigh

    If you look in the main menu next to ARTIST there should be a carrot, but it is not there – thoughts?

    #935039
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    Can you try #1 here to eliminate any plugin conflicts first?
    https://docs.generatepress.com/article/debugging-tips/

    Let me know 🙂

    #935048
    Moira Ashleigh

    I have tried that – I have turned off any non critical plugins to no avail – it was all working just fine yesterday, while in a staging setup – now once it is live and the client is looking at it – the carrot goes boom. :\ There are only 12 plugins including: Classic Editor
    Disable Comments
    GP Premium
    GRAND FlaGallery
    Meta Tag Manager
    Ninja Forms
    Really Simple SSL
    Redirection
    SG Optimizer
    UpdraftPlus – Backup/Restore
    Wordfence Security
    Yoast SEO
    M

    #935055
    Moira Ashleigh

    Even more fun when i am looking at “Customize” I see the carrot. Could the change to SSL affect the carrot?

    #935058
    Moira Ashleigh

    It has resolved _ I have no clue ho but yay – smh

    #935059
    Leo
    Staff
    Customer Support

    When something works in customizer but not live site it’s generally a caching issue.

    Make sure to clear any plugin cache or server cache.

    Looks like the font is loading correctly through https

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.