Black Friday Sale! Get up to $40 off GP Premium!Learn more

[Resolved] Logo not showing up on desktop

Home Forums Support Logo not showing up on desktop

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #458538
    Jacobo

    Hey!

    I don’t know what I’ve done but my logo isn’t showing for the desktop version. It does show up on mobile though.
    I’ve just uploaded it in the “site identity” section of the customizer and I think I haven’t set up anything else.

    If I upload it in the main navigation panel, it shows up on desktop but it’s duplicated on mobile.

    Fixed navigation and sticky navigation are disabled.

    I just want a normal header with logo on the left and nav on the right. You can have a look at it here: https://www.shumaia.com/es/

    Any idea what I may be doing wrong? Thanks!

    GeneratePress 2.0.1
    GP Premium 1.5.6
    #458540
    Jacobo

    The <header> element has CSS with ‘display: none;’ and the <nav> element is outside the header. Don’t know why that is.

    Thanks again!

    #458559
    Jacobo

    Sorry for the trouble… And don’t worry, I had some custom CSS doing that :S

    I swear I had a look at that yesterday. Gotta grab some sleep ; )

    #458645
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer
    #695982
    Mårten

    Hi,

    Now I have similar problems. The file name of the logo shows, but not the logotype itself … I have checked everywhere for any custom css but couldn´t find anything. Do you know what the error may be?

    #696032
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    can you raise a new topic, where you can add a Site URL.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.