[Support request] Login hook showing up at top of all pages except custom post type archive

Home Forums Support Login hook showing up at top of all pages except custom post type archive

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1479803
    Alicia

    I think this may have something to with this being an archive page. Is there a way to make the hook work from the Elements? I created a custom template for the vidoe archive page, could this be the issue?

    I added the site link to private info.

    Thanks!

    #1480666
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    I clicked on a few pages but don’t see a login link in any of them.

    What am I missing here?

    #1481259
    Alicia

    Oops! Sorry about that! I’ve edited my code and now it’s a little different issue, but still along the same lines: The archive page is doing something weird.

    So, When I’m logged out. I see “login” at the top right on every page.

    When I log in, I see “Account Logout” on every page except the video archive page has “Login”, even though I’m logged in!

    #1481837
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there

    can you provide a temporary account log in so we can see what the issue is?

    You can add username and password in the Private Info box

    #1482632
    Alicia
    #1483090
    David
    Staff
    Customer Support

    that logins not working for me ? I only need a login for the account is thats easier ?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.