Black Friday Sale! Get up to $30 off GP Premium! Learn more ➝

[Resolved] Issue with display on mobile

Home Forums Support [Resolved] Issue with display on mobile

Home Forums Support Issue with display on mobile

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1042956
    Leon Rowan

    Hello,

    My website has various issues with display on mobile.

    Even with the mobile header enabled it does not show a logo.

    The phone is clickable only on Safari. Not on Chrome or Brave.

    The email is not clickable on Safari, Chrome or Brave.

    Any ideas please?

    Thank you.

    #1043160
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    are you using a mobile variant plugin ? As the mobile site is loading its own theme that is not GeneratePress…… Let me know

    #1043704
    Leon Rowan

    Hello David,

    Thanks once again for your help.

    I had no idea the mobile site is loading it’s own theme that is not GeneratePress, and will investigate what could be causing it, and let you know.

    #1043707
    Leon Rowan

    I have had a look at my plugins list and here are my suspicions, which I will look at further.
    1. Elementor Pro – I have not created any content with it yet however – will check settings.
    2. JetPack.
    3. TinyMCE Advanced.
    4. Snippets – will look in the settings.
    All the other plugins seem ‘innocent’.

    #1043718
    Leon Rowan

    Hello again David,

    I quickly eliminated Snippets and TinyMCE Advanced, moving onto JetPack before tackling Elementor Pro. The problem was Jetpack:

    “Enable the Jetpack Mobile theme” was enabled!

    Once again David I appreciate your help and depth of expert knowledge. Thank you.

    #1043729
    David
    Staff
    Customer Support

    Glad to hear you found the solution

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.