[Support request] Header is behind website content

Home Forums Support Header is behind website content

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1054670
    Wolf

    First of all:
    I tried different browsers and cleared the cache ( server side + browser)

    The problem seems to be that the Elementor Header conflicts with the Header from GeneratePress.
    I have deleted every single element that would be conflicting with the header.

    Site layout is set to Elementor Full Width (on all pages)
    I have a custom element to prep all sites with the same Layout (just removes sidesbars, deactivates featured image and title).

    The curious thing is that I have two navigations on mobile. I can deactivate the non elementor one by disabling the header in the previously mentioned Site Layout element. That doesn’t solve the issue either.

    If I create an element to merge the headers, the elementor navigation works. But I only want it to be stickied to the top, not merged.

    I’ve been digging through all settings multiple times, but I hope I missed out one so it’s an easy fix.

    #1054791
    David
    Staff

    Hi there,

    The issue is to do with the Elementor header you have created within its section settings you need to give it a higher z-index.

    #1055155
    Wolf

    Quick and easy fix.
    Well I was wondering what the z-index did. When changing the margins I set it to 0.
    Now I know what it’s used for.

    Thanks for the fast reply

    #1055169
    David
    Staff
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.