[Support request] GPP 1.7 beta issue with page header element

Home Forums Support [Support request] GPP 1.7 beta issue with page header element

Home Forums Support GPP 1.7 beta issue with page header element

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #619728
    George

    I have created a custom page header element and have assigned it to multiple custom post type categories and the related posts through the Display Rules. When I click save and try to go back to the Display Rules, the rules are not loading, there is just the spinning wheel rotating.

    View post on imgur.com

    I cleared the cache, restarted the browser and local server(Apache on Laragon), tried again, same problem. If I save while it’s doing that and go back to it, the dropdown options on the right (for the selected categories) are empty. If I start again the same thing happens all over again. To reproduce, maybe ceate a couple of custom post types with the Custom Post Type UI addon, create a few taxonomies for it, add a few posts assigned taxonomies for them, create a header and try and assign it to multiple location in one of those custom post types(categories, archives, etc)

    GeneratePress 2.1.3
    #619834
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Hey George,

    Thanks for this – I’ll take a look ๐Ÿ™‚

    #620440
    George

    Hi Tom, just wanted to let you know, it will probably work fine with you, I think there was an issue with my Apache in my local installation. Once I reinstalled my enviroment, it seems to be working fine again!

    #620782
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Great to hear! Thanks for the update ๐Ÿ™‚

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.