[Resolved] Getting This..

Home Forums Support [Resolved] Getting This..

Home Forums Support Getting This..

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #656208
    Jason

    This keeps popping up into my text blocks. Is this a GP issue or something else? 🙂

    <span data-mce-type=”bookmark” style=”display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;” class=”mce_SELRES_start”></span>

    GeneratePress 2.1.4
    GP Premium 1.7.2
    #656268
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    Sorry where are you seeing this exactly?

    Keep in mind that the home page content is mostly from Visual Composer.

    Let me know 🙂

    #656276
    Jason

    The last time was when I was editing the Service Page Picture under the Equipment for sale row. I have only seen it on the homepage, as far as I know.. but I’ve never seen VC do that before, ever. I’m not that concerned about it but it does bother me. Maybe you look into it, maybe no. It’s on you. (I’m also waiting on yins to make “Toolset” compatible with Sections so I can dump VC altogether. 😉

    Fair enough. \m/ and thank you~

    #656277
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Still not quite sure I should be looking at there but it certainly doesn’t sound like GP.

    If it keeps showing up and start to bug you, then give #1 here a shot here to see if it’s from one of your plugins:
    https://docs.generatepress.com/article/debugging-tips/

    #661454
    Jason

    There are several instances of this being GP, right here in these forums. It’s not WP Bakery.

    #661615
    Leo
    Staff
    Customer Support

    I’m still not sure what I’m supposed to be looking at?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.