[Support request] Generate press prevents elementor from loading

Home Forums Support Generate press prevents elementor from loading

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #943099
    Manesh

    Hi there – I have the latest version of Generate Press Installed, as well as the latest version of WP and Elementor Page builder.

    I am also using a child theme of Generate Press version -01

    When editing a page in Elementor – the widget panel just hangs with the spinning circle.

    If I change the theme to Hello Elementor theme – everything works perfectly. If I Activate Generate Press parent theme – everything works.
    But if I activate the child theme – I get the hanging widgets panel. is there a new version of the child theme available?

    NOTE – I only have basic plugins installed – not even more than 5 plugins.

    Its a new site I’m rebuilding. so I have re-installed a clean version of WP.

    #943102
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    A child theme should be empty by default – it simply grabs the files from the parent theme unless you have files overwriting it.

    I assume the issue is solved if you download and install a blank child theme from here?
    https://docs.generatepress.com/article/using-child-theme/#installing-a-child-theme

    If so it’s likely something in your child theme that’s causing the problem.

    Let me know 🙂

    #943193
    Manesh

    Hi, initially I thought the same. I did, in fact, download the child theme again, from the same link provided. But that did not resolve the issue.
    Switching to the parent theme resolved the issue, or using the HELLO ELEMENTOR theme also resolves the issue.

    I have switched to the parent theme for the time being, so that I can continue developing the site pages.

    #943196
    Leo
    Staff
    Customer Support

    There is nothing added in your child theme?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.