[Resolved] FOUC Logo

Home Forums Support FOUC Logo

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • Author
    Posts
  • #883556
    Sebastien

    Hey,
    I’ve noticed a FOUC on my logo (positionned into my main navbar) every refresh/loading pages.
    I use WPRocket.

    Is there anyway to fix it?

    thanks

    #883623
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    Any chance you can link us to the site in question?

    You can edit the original topic and use the private URL field.

    Let me know 🙂

    #883626
    Sebastien

    I’ve just edited !

    #883638
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hmm I don’t see the URL at all.

    Can you double check?

    #883652
    Sebastien

    every time I edit, the field is empty.
    But I edit and save … is there a prob with your forum?

    #883762
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Hi there,

    Sorry about that! Can you try now?

    #883863
    Sebastien

    Hi,
    It’s ok now! I’ve edited the link, and it seems to be saved!

    #884025
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    Elementor provides some advice on that here:

    https://docs.elementor.com/article/249-embedded-template-css-loading

    Before doing that i would look to minimise CSS redraws. Try disabling the animations on the page to see if that improves. You should avoid using them above the fold.

    #884036
    Sebastien

    hey !
    I’m not sure to understand.
    My logo is located in my main nav bar in my theme.
    There is no elementor widget embedded.
    The first animations I use are in my content (made by elementor where my H1 is) : it is not generated by the theme. Do I need to stop using completly animations?

    In the page /actualite , the entire page is made by generatepress only and the logo still FOUC.

    I’ve tried to desactivate ELEMENTOR & clear cache. but when I reload any page I see the logo still “FOUC”…

    #884042
    David
    Staff
    Customer Support

    Sorry but i couldn’t / can’t see the logo FOUC, i could see the above the fold content flash on load though. If you want to reactivate elementor i can take another look

    #884049
    Sebastien

    the “fold” is the bottom of the screen?
    I’ve just reactivated elementor

    #884062
    David
    Staff
    Customer Support

    Effectively yes, Above the Fold means the first part of the page to be loaded ( its an old Newspaper term 🙂 ).

    Which lazyloader plugin are you using? As it is also applying to the logo

    #884068
    Sebastien

    ahah 😀
    I use 2 pluggins that can be linked to lazyload:
    WP Rocket & Hide My WP Ghost

    but I’ve tried to desactivate them but it still remains.
    Have you also noticed what I meant by my logo FOUC ?

    hummm =/

    #884084
    Sebastien

    could not be due to the @font (woff2) icon put in submenu? or to the fact I don’t use Logo Retina?

    EDIT: it seems the logo into the sticky header doesn’t FOUC. Only the Logo in the standard header does FOUC

    EDIT2: it seems there is an error with submenu when Hovering menu: Services… this error only happens from the home page.

    #884122
    David
    Staff
    Customer Support

    Can you flush and disable you cache so i can see whats messing with the order of things loading.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.