Black Friday Sale! Get up to $30 off GP Premium! Learn more ➝

[Resolved] Featured Images Missing After Update.

Home Forums Support [Resolved] Featured Images Missing After Update.

Home Forums Support Featured Images Missing After Update.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #197357
    Ben

    Hi,
    I’ve just updated my GP and my featured images aren’t showing.
    I’ve tried removing all the changes I made to the CSS but they still aren’t showing.
    The imag src is empty when I look at the HTML.
    The featured images are present in the post when I edit them and if I try to remove them and re-add they still don’t show.
    It’s probably a setting I’ve done as I’ve been tinkering with it a lot, can you think of anything it may be?
    Is there a way to revert to a previous version of GP?
    Thanks

    #197361
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Hi there,

    This is a known issue when the sizes you have set in “Customize > Blog > Post Images” are larger than the image you’ve uploaded.

    The resizer has trouble upscaling images, but I have a fix implemented that I’ll be releasing very soon.

    However, it’s not recommended that you upscale photos, as you’ll lose quality.

    Let me know if you need more info πŸ™‚

    #197363
    Ben

    Thanks Tom, that’s sorted it.
    Cheers
    Ben

    #197364
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.