[Resolved] Feature image of product still displays behind the secondary one

Home Forums Support [Resolved] Feature image of product still displays behind the secondary one

Home Forums Support Feature image of product still displays behind the secondary one

  • This topic has 5 replies, 3 voices, and was last updated 1 year ago by Leo.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1532843
    trung

    Hi GP.

    In Product Archive, I set Display the secondary image of product when move the mouse into. It works. But the feature image still displays behind the secondary one. The picture is here.

    How can I solve it?

    Thanks.

    #1532858
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    Hi,

    Can you link us to the site in question?

    You can add the site details on the private information text field. Thank you.

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

    #1539913
    trung

    The URL is here

    https://yenlocphat.vn/mua/

    Hope to receive your response.

    #1540315
    Leo
    Staff
    Customer Support

    That’s strage. Haven’t seen that issue before.

    You can see how it’s supposed to work in our default install here:
    http://gpsites.co/seller/

    Any chance you can disable all plugins except GP Premium to eliminate conflicts from other plugins first?

    Let me know ๐Ÿ™‚

    #1835532
    trung

    Thank you, Leo.

    #1835891
    Leo
    Staff
    Customer Support
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.