[Resolved] Elements: Hooks not appearing – javascript functions not working

Home Forums Support Elements: Hooks not appearing – javascript functions not working

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #985168
    David

    Hello,

    I have several javascript scripts in a few hooks in Elements, that are displayed in the footer. However I am not able to see them anymore in the CMS (see screenshot, it says 6 items, but i see only one, howe come?). I clicked on all the links (and languages) but I can’t see them.

    Screenshot

    So I made a copy of the site and updated to the latest plugins and WordPress Core. The same issue happen. The javascript scripts at least run fine. But when I update to the latest GP Premiue, the same issue happen, on top of that my javascript scripts don’t work anymore at all. This happens only when I update the GP premium to the latest version, not when I update the other plugins.

    #985288
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Hi there,

    That’s strange. What language plugin are you using? Do they re-appear if you disable it?

    If it’s WPML, what happens if you deactivate it and then re-activate it?

    #985397
    David

    Hi Tom,

    If itโ€™s WPML, what happens if you deactivate it and then re-activate it?

    That did the trick! I deactivated WPML and all the hooks appeared again. When re-activating WPML they were still there. And all the javascript functions works fine. So simple, I should have thought about doing this myself. Thank you for your help!

    best,

    David

    #985934
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Awesome, glad I could help! ๐Ÿ™‚

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.