[Support request] Elements Hook showing "no results found"

Home Forums Support [Support request] Elements Hook showing "no results found"

Home Forums Support Elements Hook showing "no results found"

  • This topic has 6 replies, 3 voices, and was last updated 2 years ago by Tom.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #933015
    Scott

    Hi

    When I create a new element (or edit an existing one) and choose element type = Hook, and click on the drop-down next to “Hook”, it displays “no results found”, meaning I can’t choose the location for the Hook.

    Would appreciate you taking a look.

    #933111
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    can you check the developers console in the Hook Element editor on the display rules tab to see if there are any errors. Right Click > Inspect –> Console tab. Let us know.

    #933273
    Scott

    Hi David

    Here’s what I see:

    JQMIGRATE: Migrate is installed, version 1.4.1
    load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,jquery-ui-widget,jquery-ui-core,jquery-ui-mouse,underscore,moxiejs,plupload&ver=5.2.1:8

    Then there looks like what may be an error?
    Bartender API access denied.
    SerpResultsMetrics.handleError @ content_page.js:2615

    #933282
    David
    Staff
    Customer Support

    Can you try disabling all other plugins apart from GP Premium and let us know if the error persists.
    If this resolves the issue then its a case of re-enabling each plugin to see if one of them is causing the issue. Let me know

    #933485
    Scott

    Hi David

    Done. Looks like Post Grid by http://pickplugins.com is the culprit, which is a shame as I rely on this heavily for my custom sidebars.

    Any further advice you can offer or do I need to speak with them?

    #933542
    David
    Staff
    Customer Support

    Probably worth opening a conversation with them. In the meantime i’ll run it past Tom to see if he has any ideas.

    #933923
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    There’s likely no reason for them to include their scripts within the Elements post type, so a potential solution would be to dequeue those if possible. They should be able to show you how 🙂

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.