[Resolved] Elementor not working with GP Premium

Home Forums Support Elementor not working with GP Premium

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1031685
    Clement

    When I enable GP Premium, I can not edit any pages with Elementor. I tried rolling back Elementor and it still does not work. I get the Elementor Can’t Edit error. It does work in Safe Mode. If I deactivate the GP Premium Plugin everything works fine. I’m running the latest versions.

    #1031703
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    That’s strange. We haven’t had other reports on this and there are lots of users using GP Premium with Elementor.

    What happens if you only keep GP Premium and Elementor as the activated plugins?

    Let me know 🙂

    #1031704
    Clement

    I deactivated all other plugins and have the problem. I’ve tried rolling back elementor and still have the problem. Is it possible to roll back GP Premium? Another problem I have that I have not figured out and do not know if it is related, it that my images are not being displayed anymore. They do not show in Elementor or the website page. Any ideas on what to look at would be helpful. I’m still not sure if this is a GP problem or other plugin.

    #1031731
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Do you have any custom hooks or functions added in GP premium?

    #1032429
    Clement

    I do not have any hooks, but I did get past the problem. I had changed the domain name and moved the site. I had run a search/replace plugin, but for some reason, everything was not changed. I ran the search/replace again and updated many database cells. After this the images reappeared and the problem between GP and Elementor was fixed. I appreciate the help.

    #1032477
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Glad you’ve figured out 🙂

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.