[Resolved] double featured image on post after creating elementor single post template

Home Forums Support [Resolved] double featured image on post after creating elementor single post template

Home Forums Support double featured image on post after creating elementor single post template

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #678982
    Tom

    I created an elementor single post template that has the post featured image on top of the page (dynamic content). It looks OK in elementor preview, but the posts on my site display the featured image again (on a grey background) above the elementor design.
    I think this second image comes from using the GP “default template” setting for the WP post, but I’m not sure what’s the best way to get rid of this double image. What’s the best solution to fix this?

    GeneratePress 2.1.4
    GP Premium 1.7.2
    #679041
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    are you able to provide access to the site so we can see the problem?

    #679097
    Tom

    hi David,
    I’ve sent you an email with login credentials. Will that do?
    mail was sent to wordpress@generatepress.com

    #679103
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there

    go to Customiser > Layout > Pageheader and on the Single post set it to Hide.

    #679116
    Tom

    Thank you David!
    I looked at the customiser but only under the Blog section.

    #679125
    David
    Staff
    Customer Support

    Glad i could help 🙂

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.