[Resolved] Disappeared admin interface

Home Forums Support Disappeared admin interface

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1036156
    Krisztián

    Greetings to everyone!

    After installing the pro version of the template, after a while I couldn’t log in to the site, the admin disappeared.
    I received this message instead of the admin interface:
    “A weboldalon technikai problémákat tapasztalunk. Részletesebb útmutatásért ellenőrizni kell a weboldal adminisztrátorának bejövő levélfiókját.”

    My hosting provider solved the problem by disabling the GP Premium Template and receiving this error message:

    PHP Fatal error: Cannot redeclare get_cli_args() (previously declared in
    /wp-admin/includes/class-wp-importer.php:282) in
    /wp-admin/includes/class-wp-importer.php on line 333

    Can anyone help me with this? Can I freeze again when I switch it back on?

    Hi, Chris

    #1036844
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Hi there,

    get_cli_args() isn’t a function in GP Premium, so that error shouldn’t be coming from the plugin.

    Maybe a file in GPP was altered? You can try re-installing it completely to make sure all of the code is as it should be.

    Let me know 🙂

    #1037865
    Krisztián

    Hi Tom

    First of all, thank you for your quick reaction.

    Another plugin had to be updated there was a hitch so the GP template is running again!

    I wish you a nice day! 🙂

    #1038329
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.