[Support request] Column Button Not Working

Home Forums Support Column Button Not Working

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #362390
    Jennifer

    I am using Lightweight Grid Columns + Sections add-on. In the editor, when I push the column button nothing happens. I have used the column button before with no problem.

    I had easy columns plugin installed and it won’t pop up either. I have since deactivated it.

    Yesterday I found that my computer was hacked. I wonder if something the repairman did broke this? They added an AdGuard extension but I have it turned off.

    What should I do? Where should I look?
    Love your theme and add-ons.
    Jen
    ps I’m using GP Premium Version 1.3.1 not sure why I did not get the update to 1.4

    Jennifer L Metro
    http://metroim.com/
    PPC, SEO and more...

    GeneratePress 1.3.48
    #362399
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    Can you try to update 1.4 to see if it works?

    It was just released so the notification might take a bit longer.

    You can try it right away by manual update though: https://docs.generatepress.com/article/updating-gp-premium/#manually-updating

    Let us know.

    #362403
    Jennifer

    Thanks Leo I will. Thank you for that super quick response. You guys really rock!

    Jennifer L Metro
    http://metroim.com/
    PPC, SEO and more...

    #363173
    Paul

    Worth noting the column button doesn’t work with the latest version of Firefox / Win10. The same button is fine using Chrome.

    #363176
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi Paul,

    Sorry you meant the light weight grid columns button with sections? Seem to be working for me?
    http://www.screencast.com/t/d834YtJTR

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.