[Resolved] Can't get menu dropdown arrows to work

Home Forums Support Can't get menu dropdown arrows to work

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #979822
    Antti

    Hi, working on a site, tried the combinations I can think of (primary navigation, off canvas panel…), but the arrows don’t work.

    Hover works fine, but method is now changed to “arrow click” for testing purposed.

    Idean goal would be:
    – hover on desktop
    – arrow click on touch screen

    Event listener “click” seems to be attached to arrow span, as it should, I guess…

    Help appreciated – what additional info should I provide?
    Antti

    #980200
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    Usually the parent menu items are created like this:
    https://docs.generatepress.com/article/using-the-wordpress-menu-builder/#custom-link

    Would that work for you?

    Let me know πŸ™‚

    #980219
    Antti

    Thanks Leo for a quick response!

    I already made one such link for test purposes, but that doesn’t work either. The arrow is just somehow not reactive. I was hoping to find out if there was a clear reason and an easy fix, and I wouldn’t have add any JS of my own to make them work.

    Best,
    Antti

    #980372
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Can’t seem to find any obvious issues.

    Can you try disabling all plugins except GP Premium to eliminate any conflicts first?

    Let me know πŸ™‚

    #980468
    Antti

    Tried that too, no change. Sorry.

    #980582
    Leo
    Staff
    Customer Support

    So the submenu doesn’t show when hover or click is used?

    Any chance you can keep all plugins disabled and me the dashboard access?

    You can send the dashboard access using Account Issue here:
    https://generatepress.com/contact/

    Please include the following information:
    – The URL of this topic.
    – Login URL.
    – Username and password.

    #981742
    Antti

    Ok, did that.
    – username etc. sent using Account Issue
    – other plugins disabled
    – hover works, arrow-click is the problem (when in touch or narrow screen)

    Let me know if there’s something else yon need.

    Thanks!
    Antti

    #982127
    Leo
    Staff
    Customer Support

    I activated the parent theme temporarily and everything works as expected.

    Can you test and confirm that?

    If so then something in your child theme is the issue.

    #982147
    Antti

    Leo, you are right. Then I’m the culprit, have to investigate. But good to know it’s me, not you πŸ™‚

    Sorry for your trouble, thanks for your time.
    Antti

    #982175
    Leo
    Staff
    Customer Support
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.