Happy Halloween! Get 20% off GP Premium with the discount code: HALLOWEEN20

[Resolved] Blank pages

Home Forums Support Blank pages

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #833464
    Shawn

    I just upgraded to premium. I installed the premium plugin, enabled modules and added the key. I’m also using the child theme with Elementor free.

    Until I added GP premium all was good but now all pages show up blank.
    This is the only code in the source.

    <!DOCTYPE html>
    <html lang=”en-US”>
    <head>
    <meta charset=”UTF-8″>
    <meta http-equiv=”X-UA-Compatible” content=”IE=edge” />
    <link rel=”profile” href=”https://gmpg.org/xfn/11″&gt;
    <title>LiveFuse Web Studio – Web Design… Elevated</title>

    GeneratePress 2.2.2
    GP Premium 1.7.8
    #833467
    Shawn

    Ok so from what I can tell after deactivating plugins is that it’s Elementor. So does that mean I can’t use Elementor with GP?

    #833520
    Shawn

    I found the issue though I still don’t know why it happened but thought I’d explain here for anyone else who picks the same up.

    I have Elementor with a few of it’s plugins like Livemesh and Essential. I had to deactivate and reactivate all of those plugins and now it all works fine.

    #833656
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    thanks for feeding back and glad to hear you got it resolved. Odd one but probably just an add-on script misfiring. If it happens again let us know if any errors show in the console.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.