[Resolved] Blank page results from WP–>Appearance–>GeneratePress

Home Forums Support [Resolved] Blank page results from WP–>Appearance–>GeneratePress

Home Forums Support Blank page results from WP–>Appearance–>GeneratePress

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #2174862
    Joseph Puckett

    Hello,

    I am trying to activate my license for GP Premium, but I only reach a blank page. Not even the tab icon is my website’s tab icon, but rather the default hosting service’s icon. I can’t do hardly anything to create my site until my license is activated so fast help is appreciated.

    #2174870
    Joseph Puckett

    Here are temporary admin login credentials for my site if you wish to investigate yourself

    #2174871
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    Not sure if I fully understand. Don’t believe I’ve seen this issue before.

    Can you provide the login access with all plugins disabled?

    I can’t do hardly anything to create my site until my license is activated

    The license key is unrelated to the functions of the premium plugin – all options should still be available without an active license key.

    #2174872
    Joseph Puckett

    I got an error and am not sure if the credentials were entered: here they are again

    #2174873
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Looks like I reply before seeing your second message 🙂

    #2174874
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Can you try updating the WordPress version first?

    4.9.20 is very old: https://www.screencast.com/t/Vpc9b1D9BxT

    #2174877
    Joseph Puckett

    That solved it. THank you very much for the fast help. Can’t believe I missed something so simple smh

    #2174880
    Joseph Puckett

    That must be why none of the customizing menus were appearing too

    #2174882
    Leo
    Staff
    Customer Support
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.