Premium support

Please log in to post in these forums. If you didn't create an account when you purchased, please contact us.

Free support

If you haven't purchased GP Premium, support for the free theme can be found on WordPress.org.

focuspress06

Forum Replies Created

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Fatal Error #441860

    Oh, wow. I’m sorry I missed that! Thank you so much for the late night support!

    in reply to: Fatal Error #441852

    Ok, ran it all again and Premium is activated while the other 3 add-ons are deactivated. All running ok thus far.

    in reply to: Fatal Error #441835

    I was able to get them all deactivated before reactivating Premium, but that’s when my site went down.

    in reply to: Fatal Error #441828

    Update: succeeded with both deactivating Page Header and then activating Premium in a different browser (switched from Chrome to Safari). Then my entire site went down. Deleted Premium again through FTP and reactivated the others to get my site back up for now.

    in reply to: Fatal Error #441822

    Just deactivated Generate Blog and Generate Disable Elements, but when I try to deactivate Generate Page Header I’m getting an error 504 – gateway timeout. Once that happened I tried to activate premium anyway with just the first 2 disabled, but that’s still getting the fatal error.

    in reply to: Disable Elements/Header title #1576

    Oops – noticed my template setting for the page hadn’t been selected. Switched to default, now everything works fine. Sorry about that, thanks for your time.

    in reply to: Disable Elements/Header title #1522

    The Page Header add-on also isn’t functioning properly on my home page.

    in reply to: Featured Image Size #1435

    Excellent! Thanks, and sorry for the hassle.

    in reply to: Featured Image Size #1433

    That image and every image I upload (other than the header), basically. Pardon my ignorance – where do I add that code? Thanks.

    in reply to: Featured Image Size #1431

    It’s not an issue with the header image. As you can see here – http://focuspressblog.com/2014/06/19/test/ – the header image fits just fine. It’s the post-specific Featured Image (or Post Thumbnail) that doesn’t fit. What code do I enter to determine size for that and where do I put it?

    (I tried to get help over at the WordPress support forums and their ever-so-helpful moderator shut down the topic and sent me back to you. Sorry about that.)

    in reply to: Featured Image Size #1429

    It’s not a matter of the image size. No matter how big or small the upload or attachment is, the post grabs it and makes it fill the screen. Here’s another one – http://focuspressblog.com/2014/06/19/image-size/ – as you can see, it’s a small image stretched to full width.
    Also, it’s not part of the header, it’s the featured image function. Is there something I can add to the theme’s function code to limit the height and width? If so, what code would I add and where would it go? I don’t know if the problem is theme-related, I just haven’t had to deal with it on other themes.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)